pondělí 8. prosince 2008

Mocná korespondence

Vážený čtenáři,

abys pochopil tajná zákoutí složité komunikace nejužšího vedení, dovolím ti nahlédnout do dopisního styku, který vedou manažeři SAA&SOA. Jedná se o velice vytříbený způsob mluvy a neciť se zostuzen, pokud se ti bude zdát, že text je místy méně srozumitelný.

Obsah korespondence bude pravidelně aktualizován; obavy z neúplnosti textu tedy nejsou na místě.

Z dopisu Radka:


Vážení veškernící, oportunní alkoholici, ošklivci a jiní individualisté,

dovolte mi opět veřejně otevřít na tomto mailovém fóru diskuzi, na téma chata 2008. První sněhové vločky měsíce prosince padají k zemi, Sluníčko schovalo své paprsky za mráčky a Radegast - Nošovice vyrábí a vyrábí, aby parta chlapců z Ostravska měla čeho popíti, za kravatu hoditi a z hrdla poté naturalisticky, tak říkajíc jaksi kurva po Ostravsku, vyblut ven.

Toliko jen nutnosti schovati hlav pod krov beskydský nutno jest a datum setkání onoho zatím ve hvězdách jest. Proto slovutný panoš Zbygniew Ukrutný musí otevříti brány domu svého a vysloviti se k datumu tomu.

Já, již méně slovutný, medikus Radkus S. pouze přihlížeti zatím mohu a čekati na vyjádření toto. Avšak nabízím oře svého motorového k dispozici, k odvozu pitiva, jídla a jiných pičičinek, jakžto i dýmky vodní a členů spolku SAA.

Nazpět pojedete vlakem zmrdi. :-)

Neb maličkost moje, domů odebere se dříve než velikosti vaše.

Prosím o jásne vyjádření k danému tématu, zda-li se opravdu pojede 29.12.2008 a případně volně navažte na tento mail, abychom mohli rozvést další z našich intelektuálně hlubokých diskuzí, které jde shrnout do pěti vět.

Děkuji za pozornost.
RS

Odpověď Petra:


Vážení homofobní povaleči,

co se týče mne, bylo by záhodno vytyčit jakési mantinely, hranice, chcete-li. Pan vágus Zbygniew se již nechal slyšet, že datumos bude stanoven na zmíněného 29.12.2008.

Je třeba ale mít na paměti, že jeho varlatovsto Zbygniew je v dnešních dnech mírně zmatený, třebaže se na jeho oficiálním webu www.sukejzbynkaazodpadnoutikoule.net vyskytují informace zcela
opačného charakteru.

Pokud mohu mluvit za svou plachou a nevinnou osobu, byl bych schopen přimhouřit očko a zdržet se na panství pana Zbygniewa o trochu déle, neboť budeme sice spěchat, abychom pana Radosľawa rozmrdali do puntíku, ale na nás čas nezbyde. Chtěl bych tomu proto předejít prodloužením našeho pobytu ve zmíněné lokalitě.

Promiňte mi připomenutí perličky z kuloárů. Pan Danoslaw, mistr umělých vagín, se mi svěřil, že se už nemůže dočkat, až intoxikuje své rachitické tělíčko v naší společnosti, a až se vrhne na nás všechny, kamna nevyjímaje.

Z výše uvedeného je tedy zřejmé, že delší pobyt je na místě a to i z důvodu očekávané sněhové nadílky, na kterou všichni tak svorně čekáme a jíž se nemůžeme dočkat.

Čekejme tedy dychtivě na slavná slova pana Zbyniewa, jenž má koule velké jako kola od traktoru a jeho bijec je čerstvě vydesinfikován nejrůznějšími louhy.

S pozdravem
Petroslaw uvalený



Odpověď Dana:


Vážení úchylospytci,

já Danoslaw už se dužo těším tego dňa až pojechame do chalupi na Ostravici a prožijeme tam všecky ty něuvřitelne zašitky. A taky jako Radkus a Petroslaw uvalený vyhlyžim toho až nam važeny předseda Zbygniew vystavi emailovou pozvánku do tego raja všech alkoholiku a uchylaku.

Zdar
Váš věrný druh Danoslaw


Odpověď Radka:


Vážení oportunisté, chlastopijci, homofobové

Toliko milé jest čísti textu tak povzbudivého a líbivého, jako jest text Petromila uvaleného. Jeho duševní pochody, kterakžto valiv se v naše mysli, myšlenkou obohaceny jsou a ducha našeho rozvinuvšít rozhodně nepochybuji. Jsem nesmírně polichocen, že termín dne otevřených dveří na panství ukrutného Zbygniewa, co má varlata jak kola od traktoru, jest stanoven na 29.12.2008.

Toto datum mé maličkosti v blízkosti vašich velikostí rozhodně vyhovuje. Takže vzdávám holt traktorům, kamnům, becherovce Lemond, Fernetu citrus a Radegastu 10.

RS


Odpověď Zbyňka:


Takže jen ve zkratce vy hovada :) Pojede se někdy v Pondělí 29.12 (bude upřesněno), lahváčky, lahve a jiné se naloží do vozítka a kdo se nevejde, půjde kurva vlakem a pěšky.

Toť vše, Zb.


Odpověď Radka:


Přesně tak, hovada :-), kdo se nevejde pujde kurva pěšky. Čest




Chápeme, že ne každý dokáže ocenit hloubku našich myšlenek a stylu našeho vyjadřování. Jsme si toho vědomi, proto přikládáme stručný výtah z korespondence, která je čtenáři nabídnuta:

Radek: Kdy se pojede na Zbyňkovu chatu?
Petr: Prý 29.12., ale klidně bych zůstal déle.
Dan: Souhlasím.
Zbyněk:29.12. Pojede se autem a vlakem.
Radek: Dobrá.

Pěkný zbytek dne.



Všichni se těšíme na ožíračku a hru v kvarteto.

Žádné komentáře: