úterý 28. října 2008

Kvalita stanu předsedy SAA

Dovoluji se upozornit veškeré představenstvo, že kvalita stanu ctihodného pana předsedy SAA si nezadá s moderními vilkami, které se staví kolem Ostravy v zběsilém tempu.

K dodání věrohodnosti těchto slov přikládám fotodokumentaci.

Na prvním snímku lze zahlédnout čtveřici stanů, kterak odolávají pospolu mrazivým teplotám veľkofatranského jitra. (Druhý zepředu, jak jste jistě všichni poznali, je stan našeho nebojácného předsedy.)

Čtveřice stanů pod veľkofatranskou sjezdovkou.

Na druhém snímku lze zahlédnout patetického člena SAA, bojácného nástěnkáře SAA, kterak se snaží zabalit karimatku do nějakého umělohmotného pytle. Zajímavější je však detail stanu, na kterém lze spatřit jinovatku, jak se plazí po stěnách tropika.


Nástěnkář zoufale se snažící sbalit karimatku.

Je třeba mít na paměti, že tenkrát tam byla kosa jak prase, jak se ve slušné společnosti říká.

Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat ctihodnému prof. bc. Danu P., SMS, že mi nezištně zapůjčil nesmrtelný stan a že jsem jej mohl využívat dle mého nejzvrácenějšího uvážení.

Pozn. pro prof. bc. Dana P., SMS: Zaječí bobky jsem uklidil a podlážku řádně vydesinfikoval. Dále mršiny zneužité ve stanu nebyly ve stádiu rozkladu déle než 4 hodiny, tudíž zápach, který by mohl ze stanu zavánět, zmizí do několika týdnů.


He, who stares, wins!

Žádné komentáře: