pondělí 1. března 2010

Sentimentální schůze nejužšího vedení SAA-SOA - únor 2010

Vzhledem k tomu, že se náš slovutný člen rozhodl vstoupit do nevyrovnaného paktu s ženštinou, měli jsme za povinnost naposledy jej uvítat jako svobodného mládence v našem spolku.

Při této příležitosti jsme uspořádali v dekadentním příbytku slovutného PUDr. Radka, zvaného Pulsující ukazovák, jednodenní konferenci na téma Novozélandských ovcí. Účast byla nadpůměrná - byl dokonce přizván ADSL Adámek, synátor Pulzujícího ukazováku. Další účastníci nejsou významní a nebudou zde tudíž uvedeni.

Stylové loučení probíhalo v slavnostním duchu a dýmky bublaly jedna za druhou. Toho bylo docíleno perfekcionalistickou péčí slovutného USB Zbyňka, v.r., který tabáček pěchoval, až mu byly ponožky malé.

Pivek bylo dostatek a slivovice parádně vychlazená. Vrcholem večera byl a prezentace referátu na téma: "Popsatelné nuance při liknavosti dráždění anální oblasti ve srovnání člověka a novozélandské ovce", který přednesl náš hostitel a na konci sklízel zasloužené ovace. Lobbujeme za to, aby dal referát k dispozici a rozšířit tak jeho poznatky dalším badatelům, kterým není studium novozélandských ovcí lhostejné.

Snídaně byla dobrá.

Žádné komentáře: